Предложения за вас

Пешеходни походи край Исторически парк

Подготвили сме за вас избор от три похода до някои от най-впечатляващите места в околността, а именно Голямото було при с. Невша и скалните манастири в покрайнините на с. Староселец.
Повече

Посещение в стопанство за отглеждане на истинска храна до Исторически парк

Само на километър от Исторически парк се намират градини, в които можете да видите стари и природосъобразни практики за отглеждане на зеленчуци. Тези методи правят възможно производството на натурални храни без пестициди и химически торове.
Повече

Приключенски обиколки с мотори “Rosetta Moto Tours”

Приключенски обиколки с мотори из България. Една неповторима по богатството на преживяването и разнообразието си услуга, предлагана от Розета Мото Турс.
Повече

Турове с електрически кросови мотори “Electric Extreme” край Исторически парк

Исторически парк и Електрик Екстрийм организират разходки и турове с електрически кросови мотори в пресечени местности. Ако обичате природата и обичате да се придвижвате на две гуми, продължавайте да четете.
Повече

Настаняване и нощувки в юртено селище до Исторически парк

Само на 3 километра от Исторически парк, далеч от градския шум и замърсяване, Юртено селище с. Неофит Рилски предлага природосъобразно настаняване без аналог. Изживейте историята по един неповторим начин.
Повече

Рожден ден в Исторически парк

Рожденият ден на всеки човек е историческо събитие! Исторически парк прави и празнуването му такова!
Повече

Приключения извън пътя с всъдеходи край Исторически парк

Истинският живот започва от неутъпканите пътеки. Заповядайте в Исторически парк, за да вдигнете нивата на своя адреналин. Изживейте моменти, които ще помните цял живот!
Повече

Фирмени събития и Тиймбилдинг в Исторически парк

Исторически парк предлага всичко за вашето фирмено събитие и тиймбилдинг програма!
Повече

Открити уроци в Исторически парк

С помощта на екип от професори и археолози изградихме Исторически парк като единственото място, което представя в цялост духовното, езиковото и културното наследство на българския народ от праисторията до залеза на средновековната българска държава през 14 век.
Повече