Партньори

Св. Св. Константин и Елена

Св. Св. Константин и Елена - дестинация, съчетаваща богато историческо наследство, естествени природни богатства с модерни комплекси и висок клас услуги. Днес той е един от най-атрактивните морски и спа курорти в Европа. Място, където ваканцията е и грижа за здравето. Кулинарна дестинация, която предлага неповторими преживявания от аромати и вкусове. Очарователна съвкупност от традиции, история, новаторство и модерни решения.

Адрес: Св. Св. Константин и Елена, Варна, България

Сайт: www.visitstconstantine.bg/

Студио БФ

Студио БФ

Повече от 10 години екипът на Студио БФ се развива в областта на визуалните изкуства. Тяхната цел е да предложат професионализъм и качество на световно ниво! Клиентите на студиото са хора и бизнеси с високи цели и желание да се откроят, като най-добрите и успели сред своите конкуренти. Екипът на студиото застава зад цитата:

 „Нищо написано не е по силите му да се сравнява по достоверност със снимката“ Роланд Бард и доказва това със всяка изпълнена поръчка!

Адрес: гр. Варна, п.к. 9010, ж.к. Бриз, ул. „доц. д-р Индржишка Кръстева“ 10

Контакт: +359 896 014 120

Сайт: https://studiobf.bg/

Астор Гардън

Петзвезден хотел, разположен в курорта Св. Св. Константин и Елена, на 8 км. от град Варна, сред прохладата на естествена зеленина и само на няколко крачки от морския бряг. Хотел Астор Гардън впечатлява с класическа архитектура, изискани интериорни решения и несравнима морска панорама. 

Адрес: Св. Св. Константин и Елена, Варна, България
Контакт: +359 52 817 700

Сайт: www.astorgardenhotel.com


Вила Чинка

Villa Chinka by Astor Garden Hotel е сред най-модерните ексклузивни кътчета по Северното Черноморие в България, само на 8 км. от Варна.

Разположена на уединен залив с пленителна гледка към изгрева, Villa Chinka представя на своите гости 11 5-звездни апартамента, обзаведени в модерен, елегантен и минималистичен стил.

Адрес: Св. Св. Константин и Елена, Варна, България

Контакт: +359 52817760

Сайт: www.villachinka.com

AQUAHOUSE Thermal & Beach

Термалният комплекс Аquahouse Thermal & Beach е разположен на самия морски бряг и предлага множество възможности за Балнео, СПА и Wellness туризъм. Разполага с 14 открити и закрити басейна и водни съоръжения с различна дълбочина и температура, захранвани с минерална вода.

Адрес: Св. Св. Константин и Елена, Варна, България

Контакт: +359 52 812 812

Сайт: www.aquahouse.bg

Хотел Приморски

Модерният хотелски комплекс е разположен само на 120 м от плажа в курорта Св. Св. Константин и Елена. Предлага уникално съчетание на атрактивна локация, впечатляваща архитектура и интересни интериорни решения. Хотел „Приморски“, като иновативна концепция, е част от многофункционалния комплекс за търговия, услуги и развлечения - Търговски център „Приморски“.

Адрес: Св. Св. Константин и Елена, Варна, България

Контакт: +359 52 810 300

Сайт: www.hotelprimorski.com

Хотел Балнео & SPA Азалия

Хотел Балнео & SPA Азалия е модерен хотелски комплекс, разположен на самия морски бряг. Предлага уникално съчетание на нетрадиционна архитектура, забележителна морска панорама, златен плаж и естествени минерални извори. Тук можете да се насладите на удобство, спокойствие и отлични условия за незабравима ваканция.

Адрес: Св. Св. Константин и Елена, Варна, България

Контакт: +359 52 358 808

Сайт: www.azaliahotel.com

Трежър България

Проектът е иницииран и разработен от Tрежър ООД 
 - в тясно сътрудничество с доказани специалисти от областта на историята, археологията, скулптурата, туризма, мениджмънта и финансите . 

Фирмата е лидер в изработката на предмети на изкуството, представителни подаръци на българска и тракийска тематика, копия на антични вещи и съкровища, възстановяване на исторически артефакти, изработка на функционална скулптура с исторически мотиви, интериорен и екстериорен дизайн и други с подобна насоченост. 

Трежър е най-голямото и утвърдено дружество от този бранш в България, с доказана експертиза, високо качество и прецизност на крайния продукт.

Адрес: 
гр. София, ул. „Гребен планина“ 8
Контакт: 088 474 4118 - ЦВЕТОМИР ЦОНЕВ

гр. Варна, ул. „Добри Войников“ 8

Сайт: https://treasure.bg/