Тракийски владетели 7 продукта

Покажи на страница по

Скулптура Тракийски Стрелец

Акцентът на Исторически парк - тракиецът, който стреля към небесата, е олицетворение на въстаналия обикновен човек. Тази статуя е вечен пламък, зареждащ сърцето на всеки един българин и човек по света със смисъл за живот.

250,00 лв.

Скулптура на Тракийски воин - сребро

Подходяща е за подарък на мъже или фирми, които притежават силата да отстояват свободата, правдата и своята неподправена индивидуалност.

1500,00 лв.

Скулптура на Тракийски воин - бронз

Благодарение на разнообразните документи, исторически свидетелства, скулптури и фрески в тракийските гробници имаме информация за външния вид на траките.

599,00 лв.

Скулптура на Спартак

Спартак е най-известния борец за свобода в световната история.

599,00 лв.

Скулптура на цар Терес I

Счита се, че Терес I поставя началото на първата могъща тракийска държава през началото на Vв.пр.Хр. Тя се простира по теченията на реките Марица, Арда и Тунджа до крайбрежията на Черно, Мраморно и Егейско море.

599,00 лв.

Скулптура на цар Севт I

Индивидуалният подход за подарък към избран човек е от огромно значение за резултата, който ще постигнете. А тази скулптура е подходяща на хора, на които предстои да продължат активната работа на свой предшественик, да поемат нов екип или пък да се грижат за съхраняването и увеличаването на своето наследство.

599,00 лв.
  • 1