Новини

Хотелска част до Исторически парк

В село Неофит Рилски, само на 2 километра от Исторически парк, съвсем скоро отворя врати малък бутиков хотел с интригуващото име „Ханът“. Освен приятното настаняване в него, човек има възможност да изкуши вкусовите си рецептори с интересни храни и напитки, предлагани от домакините.

Хотелът е изграден изцяло от естествени материали – камък, дърво и елементи от ковано желязо. Разполага с 1 двуспален апартамент, 3 едноспални апартамента и 4 комфортни стаи със спални. Всички помещения разполагат със собствен санитарен възел, а в три от апартаментите има и кухненски бокс. 

Мебелите са семпли, с дърворезби и детайли от дъб, които елегантно допълват интериора. В общите части на хотела може да разгледате галерия от картини с висока художествена стойност на известни творци.

Хотелът разполага със зала за мероприятия с капацитет 55 човека, бар с топли и студени напитки. Хилядолетният български календар и предстоящите месеци са изпълнени с празници, за които любезно ви предлагаме зала за мероприятия с капацитет 55 души и меню от традиционни, ръчно приготвени ястия.

Телефон за резервации: 0893 378 348.