Новини

АВТО-МОТО СЪБИТИЕ „НИЕ СМЕ БЪЛГАРИЯ“ ОЧАКВА СВПИТЕ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ПОСЕТИТЕЛИ

Предстоящото авто-мото събитие „Ние сме България“ представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България.

Уникалното събитие e своеобразен празник не само на българското наследство и култура, но и на националната ни гордост. Единствената по рода си автомобилната изложба конкурс ще включва разнообразие от автомобили – от класически модели до най-новите луксозни превозни средства – всички украсени в ярките бели, червени и зелени цветове на българското знаме.

И не само…

Провеждан на паркинга на туристическия комплекс „Исторически парк“ автоконкурсът изложба „Ние сме България” не е просто събитие, а обединителна сила и чудесен начин за превръщане на автомобилите в най-голямата движеща се реклама на България.

Автомобили от всякакъв тип, които чрез своя бранд допринасят за съхраняването и предаването на българския дух, ще се състезават за награден фонд от:

1-во място – 5000 лева

2-ро място – 2000 лева

3-то място – 1000 лева


 За участие в конкурса могат да се запишат превозни средства, чието брандиране е изпълнено с фолио, боя или спрей. Превозните средства трябва да пристигнат пред Исторически парк не по-късно от 7 април 2023 г. и да останат на паркинга на парка за целия срок на изложбата в рамките на две денонощия – 8 и 9 април 2023 г.

Събитийната програма включва разнообразие дейности и изобилие от вкусове.

Отдадени на забавления и приключения, малки и големи, ще открият безброй предизвикателства.

За настроението на участниците и посетителите на събитието са организирани образователни и забавни игри, мототурове, офроуд турове с всъдеходи, тестдрайв и множество демонстрации.

 Деца от всички възрасти ще могат да изпитат тръпката от състезанията в собствените си коли с детски размери. Пилотите на пистата ще изживеят истинско забавление, докато побеждават приятелите си в автомобилна надпревара.

Онези, които се чувстват по-приключенски настроени, ги очаква авантюра с диви животни. Вземете бинокъл и се отправете на пътешествие в дивата природа! Там ви очаква запознанство с някои от пернатите представители на животинския свят.

Не забравяйте и фотоапаратите! Бухалът Вирджиния и всемогъщите господари на небето – сокол скитник и ловен сокол – ще позират на ръка за истинска фотосесия с вашите деца.

И това не е всичко!

Пригответе се за още куп неповторими изживявания, които ще ви накарат да се почувствате освежени и заредени с енергия.

Новите ни JEEP WRANGLER UNLIMITED и електрическите мотори Еlectric Extreme ще ви отведат до пресечени терени, където да се потопите в естествената красота на региона.

А ароматът на прясно изпечено на скара фермерско месо и свежестта на занаятчийските ни напитки ще привлече любителите на истинския вкус.

Създайте вашите спомени при нас!

Ние ви очакваме!


 *Посещението на изложбата е безплатно.

 *Исторически парк предоставя 50% намаление за такса вход.