Новини

Акценти в събитиен календар 2023 година


Акценти в събитиен календар 2023 година

Туристически сезон 2023 година обещава да бъде пълен със събития в Исторически Парк.

Тематичният комплекс, който за четвърта поредна година печели най-престижната награда „Изборът на българите“, ще предложи на своите гости и посетители огромно разнообразие в културния си календар.

Колосални по мащаб и вдъхновени от нашето минало, събитията в Исторически Парк служат за изграждане на устойчиви връзки между поколения и цивилизации.

Исторически или съвременни, международни или местни, събитията  привличат както прочути участници, сред които виртуози и ерудити в своята сфера, така и посетители с различни интереси от различни краища на света и страната.

Част от тези събития са вече традиционни и ежегодни, а други, едва сега се позиционират в сценичната програма, давайки поле за изява на индивидуалните творчески способности.

Освен собствени фестивали и турнири, изкуства и занаяти, общонационални събори с различна тематика, конкурси и концерти, в календара на Исторически Парк заемат място множество частни инициативи.

Оборудвана с всички необходими съоръжения, Фестивалната зона на Исторически Парк предлага възможност да бъдат организирани корпоративни и лични тържества, концерти , сватби и частни събития, чиято численост надхвърля капацитета на стационарните съоръжения.

 С богатата ни палитра от културни прояви ще ви потопим в истинско изобилие от всичко.

Следете календара и информационните канали на Исторически Парк!