Новини

Единственият в Европа шоколад-картина в Исторически парк

В Исторически парк се обръща внимание на детайла и за нас от изключителна важност да създаваме стойност с всяко наше творение. Преди известно време започнахме проект по създаването на продукт, който няма аналог в Европа.

Веднъж „Заветът на Хан Кубрат“ беше пресъздаден чрез творбата на Мирослав Йотов и в последствие картината се превърна в емблематичен символ на обединението. Много автомобили в България вече са брандирани с тази картина и напомнят всеки ден на българите в страната ни и извън нея за силата на обединението и за това, което хан Кубрат ни е завещал.

От днес може да видим този символ във формата на шоколад в първия от този вид шоколад-картина „Заветът“. Без подобие този шоколад е с големината на картина и тежи 550 гр., произведен с 58% шоколад и има най-финното повърхностно покритие. Дори от снимката може да се видят лицата на Кубрат и синовете му. Можем да се потопим в историята чрез кулинарен шоколадов шедьовър. 

Шоколадът „Заветът“ е интересен и единствен подарък, който може да направите за вас, семейството си, близки и познати. Нека се гордеем, че сме българи и да си припомняме завета на Кубрат, че заедно, обединени, можем всичко, дори и в ежедневните жестове, които правим към тези, които обичаме.

Продуктът може да закупите на място от Исторически парк или да заявите през нашия сайт от тук. Към момента не се предлага изпращане на продукта с куриер. Заявките се взимат директно от сувенирния магазин в Исторически парк.

Бъдете носители на българското във всеки един момент!