Новини

Магазин „Импресия“ се включва в конкурса за историческа живопис „Българската азбука“

 Магазин „Импресия“  се присъединява към официалните партньори на конкурса за историческа живопис   „Българската азбука“.  Като партньор на събитието магазин Импресия ще се включи в награждаването на отличени творби и ще поощри творчеството на участници в  детските  възрастови категории.

Създаден преди 25 години, магазин „Импресия“ избира марки с дългогодишна история и доказано качество и бързо се превръща в място, където всеки художник, любител и хоби артист може да открие подходящите инструменти да изрази себе си. И до днес Marabu, Faber-Castell и Fabriano са източник на вдъхновение за много творчески натури, а дългогодишният опит и голямото разнообразие от висококачествени художествени материали правят „Импресия“ вълшебно място за всеки стил и вкус.

В „Импресия“ ще откриете богата палитра от материали за деца, ученици, хоби и професионални художници. „Импресия“ предлага пълния асортимент от серията Art & Graphic на Faber-Castell и е изключителен представител на немската марка Marabu за България. Освен тях в магазините ще откриете всички необходими за рисуване аксесоари и принадлежности като стативи, палитри, платна и четки, чието качество няма да ви подведе и ще направи творческия ви процес приятен и забавен.

Прекрасната новина за най-малките участници в конкурса „Българската азбука” е, че в края на изложбата магазин „Импресия“ ще раздаде на част от тях специални подаръци, с които да развихрят въображението си и да се отдадат на творчество. Екипът на Импресия ще проведе творчески работилници и ще покаже на посетителите  нови интересни  техники за рисуване с текстилни бои.

Нека заедно вложим усилия за разпространение на българската история чрез изкуството и да покажем колко гордост се крие в това да си българин!

Ако искате да научите повече за „Импресия“ и техните продукти, можете да го направите в магазините в София и Ловеч, както и онлайн в техните профили в социалните мрежи Facebook, Instagram и YouTube, 

www.импресия.bg

www.impresia.bg