Новини

Опознайте нашите партньори ,,Невская палитра"!

Представяме ви „Невская палитра”, фабрика за художествени бои от Санкт Петербург, които тази година са едни от нашите партньори в събитието изложба-конкурс за историческа живопис ,,Българската азбука”! В него може да участва всеки художник от България и чужбина с картини по темата от създаването на българската азбука до края на XV - ти век. Желанието на организаторите е да се представят сюжети от създаването и разпространението на българската азбука по света.

Невская палитра произвежда висококачествени продукти за професионални художници и любители на изкуството от вече 86 години. Днес те са единственото предприятие в Русия с пълен цикъл за производство на професионални художествени материали.

От момента на създаването си до наши дни, фабрика „Невская палитра” си сътрудничи тясно с руски и чуждестранни майстори на живописта, изслушва тяхната експертна оценка, следва тенденциите на пазара и технологичните иновации.

Тя е пример за това, че едно предприятие от малък завод за боя и лакове, може и се превръща в една от най-действащите фабрики на пазара, благодарение на усърдната работа, търсените поприща и неспираща иновативност.

Нейните рецепти са изпитани във времето и превърнати във флагман на руската индустрия.

Заводът произвежда огромна гама от продукти, която включва: акварел, масло, темперна, акрил, гваш, стоки за детско творчество, помощни материали за рисуване, както и за декоративно-приложни изкуства. Днес, продуктите им са добре познати както на професионалистите, така и на начинаещите творци.

Прекрасната новина за всички онези, предстоящи участници в конкурса ,,Българската азбука” е, че в края на изложбата именно те - фабрика „Невская палитра”, ще изберат своя фаворит, на когото ще предоставят пакет от висококачествени художествени материали, които в очите и ръцете на твореца имат силата да се превърнат в истинско злато.

Нека заедно вложим усилия за разпространение на българската история, чрез изкуството!

Нека покажем колко гордост се крие в това да си българин!

Не умувайте, а започнете работата по своята картина, спазвайки изискванията на конкурса, защото само с рискове ще достигнете до желаната от вас цел!

За регламент, записвания и допълнителна информация, натиснете тук.

За още от „Невская палитра”, посетете техния сайт от тук.