Новини

„Изборът на българите“ 2020

"В тази изпълнена с премеждия година е важно да бъдат показани добрите примери в сектора и да бъдат оценени постиженията в бранша, който въпреки всички трудности продължава да работи”, коментира вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова.

Близо 50 - кандидати са подали заявка за участие в 11-те категории от надпреварата, като най-голям е бил интересът към наградата “Изборът на българите”.

Сред всички участници и гласуващи, българите са избрали "Исторически парк" като обект, заслужаващ наградата и носещ ни първото място.

Искрено щастливи и признателни сме, че за втора поредна година "Исторически парк" е вашият избор! Това означава, че думите и действията ни вървят в една посока, а общият ни труд е оценен!

За да докажем и през 2021, че сме заслужили достойно “Изборът на българите”, работата ни върху изграждането и обновяването на "Исторически парк" ще продължава да кипи и българският дух не ще бъде сломен!

Отваряме вратите си за посетители отново през месец Март. Подготвили сме ви много интересни събития, които можете да следите на Фейсбук страницата и сайта ни.

До тогава, четете историческа литература, за да съхраним българския дух!