Новини

Годишни черноморски награди за бизнес и туризъм 2020

Събитието се проведе на сцената на Амфитеатър АРЕНА в курорта Свети Влас. Включиха се най-успешните проекти в бизнеса и туризма от най-северната до най-южната точка на нашето Черноморие.

Смята се, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса. Поощряват успешното лидерство, опазването на околната среда и благотворителните дейности.

Сред наградените Исторически парк беше отличен за туристически атракцион на културния туризъм за 2020 г.

"С този форум показахме, че дори по време на световна ковид - криза нашите курорти се развиват по световните стандарти, а инвестициите ни нареждат на първите места в света в различни области, свързани с морския регион. Имаме курорти с развит семеен туризъм, хотели с превъзходни оценки в Букинг, а мениджмънтът в туризма всяка година подобрява качеството си и чуждите туристи ни дават все по-високи оценки. Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и мотивират развитието на бизнеса. А финалистите от тази вечер получават правото за участие в най-мащабното събитие на Балканите – БАЛКАНСКИ НАГРАДИ ЗА ТУРИСТИЧЕСКА ИНДУСТРИЯ“, обявиха организаторите - Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

Специалните гости на събитието връчиха златните статуетки на призьорите. Лиляна Арсова от дирекция Туристическа политика към Министерството на туризма откри форума с високи оценки за морския ни туризъм. Именно тя връчи статуетката на Исторически парк.

Тази година конкурсът отличи доказано най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати, въпреки трудния за туризма период.

Напомняме, че отваряме врати за посетители отново през месец Март, а до тогава - четете историческа литература, за да съхраним българския дух!