Развлечения

РАЗХОДКА ПО ЕЗЕРОТО С ЛОДКА

Можете да разпуснете с цялото семейство или с любим човек, като наемете лодка за приятна водна разходка.

Езерото се намира в центъра на Исторически парк и е на три нива, с обща площ от 10 000 кв. м. Достъпно за лодките е само средното езеро, което е и най-голямото. Там е и пристанът за лодки.

Фауната включва зеленоглави патици и декоративни риби. Жабите не са поканени от нас, но създават приятна естествена обстановка. Флората е от два вида водни лилии.

Към момента предлагаме за водна разходка 3 лодки с капацитет (товароносимост) от 260 кг. Това се равнява на едно 4-членно семейство от двама възрастни с две малки деца.

Езерото е с дълбочина от 90 см., като разполагаме с обезопасителни елечета за деца. За неопитни гребци предлагаме и лодкар, който е включен в цената за лодката.

Атракцията е подходяща за забавление на семейства с деца, за създаване на романтично настроение на влюбените и е спортно изживяване за младежите.

Цената на услугата е 25 лв за 30 мин. за лодка

ВАЖНО: Всички атракции на открито могат да се повлияят от метеорологични или други условия на място. Препоръчваме да потвърдите по телефон наличието на атракцията в деня на посещение и молим за разбиране, ако при самото посещение условията се изменят и нямате възможност да й се насладите.