Детски приказки 20 продукта

Покажи на страница по

Тракийски богове и герои - за оцветяване

Тракийските богове и герои оживяват на страниците на красива книжка за оцветяване.

5,00 лв.

Кабир изкустният

Вълшебната приказка „Кабир изкусният“ ще ви разкаже за един прочут майстор, който с благословията на Бога слънце пръв усвоява тайната за обработка на желязото.

4,00 лв.

Достойните стражи

Ахтум, Вананд и Мугел са трима верни приятели и смели воини на служба при великия кан Крум.
Изпълнете сърцата си с непреклонния дух на нашите предци, почувствайте силата и дръзновението на непоколебимите защитници на българската земя.

4,00 лв.

Слънцеликия стрелец

Аболеон е тракийски пастир и изкусен стрелец. Приел за свой покровител Слънцето, той отказва да почита останалите богове.

4,00 лв.

Синът на сърната

Авихтол е син на бога-ковач Хурса. Отгледан от своите мистични пазители - вълкът и сърната - той се превръща в прочут воин и легендарен предводител на българския народ. За смелостта да водиш племето си в ди на мрак и изпитания, да защитаваш онова, в което вярваш, ще научите от приказката „Синът на сърната“.

4,00 лв.

Свещеният орел

Беркут е храбър български воин. За да спаси семейството и племето си от ужасната суша, възцарила се на земята, той предприема дълго и опасно пътешествие до дома на Тангра. Какви изпитания му е подготвила съдбата и с каква награда ще удостои Богът на Синьото небе смелостта му, ще научите от страниците на „Свещеният орел“.

4,00 лв.

Огнена сватба

Смелият Катос и красивата Сета са обречени от раждането си да служат на боговете.

4,00 лв.

Мъдрият жрец

Залмоксис е тракийски мъдрец и жрец. Със своите познания за тайните на света той успява да спечели уважението на могъщото племе на гетите и да си заслужи правото да бъде почитан неравно с безсмъртните богове на Тракия.

4,00 лв.