Сребърна карта - СЕМЕЙНА

65,00 лв.
Сребърни карти
289
Срок за изработка на продукта: 30 работни дни

Започва кампанията по разпространение на Сребърни карти от Исторически парк. Правим тази инициатива с цел да осигурим достъпна цена за българските посетители. От май месец 2022 година има увеличение на входната цена за парка. Причината е огромният растеж на цените, който продължава вече една година и добавянето на нови атракции на територията на самия парк. Цената за входа на „Исторически парк" със „Сребърните карти" се запазва, като сегашната до края на 2029 година. Може да закупите „Сребърна карта" за 30 лева, когато е за един човек, и 65 лева, когато е за цяло семейство. Картите ще са в продажба до изчерпване на количеството или до 22 юни 2022 година. Общите условия можете да прочетете отдолу.

В момента тече предварителна кампания за закупуване на Сребърна карта за Исторически парк. Има два начина за заявка и получаване на сребърната карта.
1. Чрез заявка тук от суванирния магазин и доставка до офис на Еконт/ личен адрес. *
2. Чрез заявка на info@ipark.bg и получаване на място от Исторически парк в удобно за клиента време. След заявка по имейл, ще получите отговор с детайли за плащането.

*Заявилите сребърна карта чрез сайта ще я получат физически през януари 2022 година.


Общите условия за ползване и активиране на „Сребърна карта“ може да прочетете тук: Общи условия