Авто - Мото Изложба Конкурс "Ние Сме България" 2024г. Активен от 19.4.2024 до 22.4.2024

Предстоящото авто-мото събитие „Ние сме България“ представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България.

Уникално по своя формат, събитието e своеобразен празник не само на българското наследство и култура, но и на националната гордост. Единствена по рода си, автомобилната изложба- конкурс ще включва разнообразие от автомобили, от класически модели до най-новите луксозни превозни средства, всички украсени в ярките бели, червени и зелени цветове на българското знаме. Провеждан традиционно през месец април, в дните 20 и 21, автоконкурсът изложба „Ние сме България” ще бъде обединителна сила и чудесен начин за превръщане на автомобилите в най-голямата движеща се реклама на България.

Автомобили от всякакъв тип, които чрез своя бранд допринасят за съхраняването и предаването на българския дух, ще се състезават за награден фонд осигурен от Исторически парк.

Условия за участие:

За участие в конкурса могат да се запишат превозни средства, чието брандиране е изпълнено с фолио, боя или спрей.

Превозните средства трябва да пристигнат пред Исторически парк не по-късно от 19 април 2024 г. и да останат на паркинга на Исторически парк за целия срок на изложбата в рамките на три изложбени дни 19- 20-21 април 2024 г.

За настроението на участниците и посетителите на събитието са организирани образователни и забавни игри, мототурове, офроуд турове с всъдеходи, тестдрайв и множество демонстрации.

Гласуването за победители ще се проведе онлайн и на място в Исторически парк. Двата вида гласуване ще бъдат обединени и посредством тях ще бъдат избрани победителите в тазгодишната изложба. 

Всеки потребител на сайта на Исторически парк може да гласува за до 3 свои фаворита от участниците, същото правило важи и за гласовете на място- един участник има право на до три гласа, като всеки глас следва да бъде за различен кандидат. Победителите ще бъдат обявени в края на събитието- 21.04.2024г., Гласуването приключва в същия ден 15:00ч.

Наградата за първите три места е:

Първо място - 5 000лв 

Второ място - 2 000лв

Трето място - 1 000лв

Победителите тази година са

Първо място - Александър Иванов Ганев 

Второ място - Димитър Георгиев Гешев

Трето място - Димитър Светославов Димитров 

Раздадоха се още много награди на чудесните ни претенденти в изложбата. Честито на всички печеливши и благодарим за Вашето участие!

Журито ще бъдете Вие! Очакваме Ви!