Събития

АВТО - МОТО ИЗЛОЖБА КОНКУРС "НИЕ СМЕ БЪЛГАРИЯ"

Исторически парк

Предстоящото авто-мото събитие „Ние сме България“ представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България.

Уникално по своя формат, събитието e своеобразен празник не само на българското наследство и култура, но и на националната гордост. Единствена по рода си, автомобилната изложба- конкурс ще включва разнообразие от автомобили, от класически модели до най-новите луксозни превозни средства, всички украсени в ярките бели, червени и зелени цветове на българското знаме.

 Провеждан  традиционно през месец април,  в дните  20 и 21,  автоконкурсът изложба „Ние сме България” ще бъде обединителна сила и чудесен начин за превръщане на автомобилите в най-голямата движеща се реклама на България.

Автомобили от всякакъв тип, които чрез своя бранд допринасят за съхраняването и предаването на българския дух, ще се състезават за награден фонд осигурен от Исторически парк.

 Условия за участие:

 За участие в конкурса могат да се запишат превозни средства, чието брандиране е изпълнено с фолио, боя или спрей.

Превозните средства трябва да пристигнат пред Исторически парк не по-късно от 19 април 2024 г. и да останат на паркинга на Исторически парк за целия срок на изложбата в рамките на три изложбени дни  19- 20-21 април 2024 г.

За настроението на участниците и посетителите на събитието са организирани образователни и забавни игри, мототурове, офроуд турове с всъдеходи, тестдрайв и множество демонстрации.