Събития

Каталог за детски образователен и приключенски туризъм в Исторически парк

Исторически парк, с. Неофит Рилски, общ. Ветрино, обл. Варна

Програмите в каталога са разработени по насоки от МОН на база успешното ни сътрудничество с български училища и екип от квалифицирани спортни педагози и инструктори. Незаменим ресурс в полза на българската образователна система и възпитанието на децата.

В Исторически парк епохите са пресъздадени в отделни зони и всяка се превръща в класна стая, където децата се потапят в историята чрез преживяване. Те виждат героите, докосват предметите от бита им, оръжията, виждат одеждите им, докато слушат … Това е най-добрият начин да се докоснат до истинските исторически периоди, герои и събития, за които учат в училище. Важната и ценна информация се поднася под формата на специално подготвени игри и предизвикателства, а екипът от квалифицирани спортни педагози и инструктори поемат изцяло работата с децата.

Всяка една от нашите програми обогатява знанията на учениците и помага на учителите да представят материала от училище по атрактивен, интересен и запомнящ се начин. Мотивацията, любопитството и интересът на учениците се повишава, а учителите имат възможност да проведат своите уроци в най-голямата и красива класна стая на открито - Исторически парк. Посещенията при нас засилват интереса на децата към историческото минало и възпитават чувство за национална гордост и културна идентичност. Учим децата на непреходни ценности и принадлежност към нашата древна култура.

📌 Разгледайте програмите онлайн или изтеглете каталога за 2024 година: РАЗГЛЕДАЙ КАТАЛОГ

📌 Специална оферта: от 30 % до 50 % намаление на цените за еднодневни посещения през февруари, март и април!

Виж пакетите ТУК

Можем да съдействаме изцяло с организацията на пътуването като осигурим транспорт и отговорник за групата от точката на тръгване.

За въпроси и записвания:

☎ +359896612175

📨 e-mail: tsanko.kolev@ipark.bg