Развлечения

СНИМКИ С РЕКВИЗИТНО ОБЛЕКЛО

Надали има човек, който някога да не е изпитвал желание да влезе „в кожата“ на своите любими герои от Античността и/или Средновековието, да облече типичните за епохата дрехи и оръжия и да се почувства поне за миг участник във великите събития, разтърсили времето и запечатани от летописци и хроникьори.

В Исторически парк предлагаме на гостите и посетителите да изживеят своя миг от историята и да изпълнят сърцата си с величие, гордост и доблест. На фона на естествени декори, сред реално пресъздадени до най-дребните детайли образци на сгради, характерни за Праисторията, Античността и Средновековието, всеки може да си направи запомнящи се снимки. Предлаганото от нас реквизитно облекло включва пълен набор от елементи и е изработено от естествени тъкани и материали, по технология, която са използвали древните обитатели на българските земи.

Превърнете своята мечта в реалност!  Изживейте своето епично историческо приключение сега!

Атракцията е подходяща за лица над 8 г. и изисква време за преобличане. Цената й е 25 лв. на човек за обличане на един образец облекло (от една епоха).

ВАЖНО: Всички атракции на открито могат да се повлияят от метеорологични или други условия на място. Препоръчваме да потвърдите по телефон наличието на атракцията в деня на посещение и молим за разбиране, ако при самото посещение условията се изменят и нямате възможност да й се насладите.