Партньори

Исторически герои

"Свобода, безстрашие, благородство, доблест, безкористност, чест...това са нашите идеали. Затова пожелахме да възродим интереса към българската история, героичното начало и безвременните човешки качества. Вдъхновени от миналото и от примерите за героичните решения, които дори обикновените хора е трябвало да вземат в живота си, направихме аксесоари за мобилни устройства с репродукции на картини, изобразяващи исторически събития и личности, живели по нашите земи.

Ние вярваме, че въвеждането на художествени елементи в ежедневието на съвременните хора би допринесло стойност, а защо не и посока в личните им търсения за смисъла на живота.

Пожелаваме Ви вълнуващо приключение наречено Живот и не забравяйте, че героите на настоящето сте Вие!

„Исторически герои“ чрез своята работа и съществуване изцяло подкрепя изобразителното изкуство и по-специално историческата живопис. Наша мисия е да вдъхновим съвременния човек да живее като герой, като подпомага създаването и популяризирането на картини с исторически сюжети. Нека все повече българи да живеят като свободни и независими хора и винаги да помним, че утре ще получим точно толкова свобода и щастие, за колкото се преборим днес!".

Уебсайт: https://historicalheroes.bg/

Имейл: bulgarian@historicalheroes.bg

Телефон: +359 887 28 48 41