Новини

Само за приключенци - къмпинг „Изцяло“ до Исторически парк

Животът на мнозина преминава в панелни кутийки, в сивота и еднообразие, далеч от природата, сред шума от колите и суматохата на града. 

Това ли е мечтаният живот, за който копнеем? Гледаме от леглото в апартамента си снимки на райски кътчета, но не излизаме от еднообразието и мравуняка в града, за да се докоснем до истинския живот. Той не е в мола, нито в скъпите почивки. Той е в истинските изживявания, в приключенията и усещането на хармонията, с която ни дарява природата.

Община Ветрино се превърна в място, което събира хора, които желаят да усетят вкуса на истинския живот. Именно за това са къщите за гости с изящна българска архитектура, в които може да отседнете, както и юртовият лагер „Наедно“, а отскоро това е възможно и в къмпинг „Изцяло“. Къмпингът е разположен сред орехова гора в село Неофит Рилски. През изминалата седмица пристигна поредната нова каравана, която ще бъде поставена там. Общият брой каравани вече е 7 от заплануваните не повече от 12, за да се осигури уединение и спокойствие на почиващите. Всяка каравана притежава модерни удобства, включително възможност за приготвяне на храна по свой вкус. Нощуването в оборудвана с всичко необходимо каравана е различно изживяване в досег с природата. Къмпинг „Изцяло“ предлага не просто бягство от делничното, от стреса в работата, но и завръщане на съвременния човек към природата, където можеш буквално да чуеш тишината, да рееш поглед сред естествената прелест наоколо, да дишаш с пълни гърди чист въздух и да усетиш как душата ти се изпълва със спокойствие и благодат далеч от града. Къмпинг „Изцяло“ е само за истински приключенци. Ела и усети истинския живот!

Телефон за резервации: 0893 378 348.