Събития

НИЕ СМЕ БЪЛГАРИЯ

Исторически парк

 Предстоящото авто-мото събитие „Ние сме България“ представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България.

Уникалното събитие e своеобразен празник не само на българското наследство и култура, но и на и националната гордост. Единствена по рода си, автомобилната изложба- конкурс ще включва разнообразие от автомобили, от класически модели до най-новите луксозни превозни средства, всички украсени в ярките бели, червени и зелени цветове на българското знаме.

Провеждан на 8 и 9 април 2023 г. на паркинга на туристическия комплекс, автоконкурсът изложба „Ние сме България” не е просто събитие, а обединителна сила и чудесен начин за превръщане на автомобилите в най-голямата движеща се реклама на България.

Автомобили от всякакъв тип, които чрез своя бранд допринасят за съхраняването и предаването на българския дух, ще се състезават за награден фонд от:

1-во място 5000 лева

2-ро място 2000 лева

3-то място 1000 лева


 Условия за участие:

 За участие в конкурса могат да се запишат превозни средства, чието брандиране е изпълнено с фолио, боя или спрей.

Превозните средства трябва да пристигнат пред Исторически парк не по-късно от 7 април 2023 г. и  да останат на паркинга на Исторически парк за целия срок на изложбата в рамките на две изложбени денонощия – 8 и 9 април 2023 г.

За настроението на участниците и посетителите на събитието са организирани образователни и забавни игри, мототурове, офроуд турове с всъдеходи, тестдрайв и множество демонстрации.