Лоялни програми

Цена: 20 лв
Цена: 50 лв

ЗЛАТНА КАРТА

Бъди сред първите посетили Исторически парк и вземи своята „Златна карта“!

Златна карта е програма за лоялни клиенти.

Посетилите Исторически парк през първата година от неговото откриване ще получат абонамент, с който ще ползват промоционални цени по време на посещенията си през следващите етапи.

Атракционът предоставя уникална възможност туристите да се потопят в живота, бита и културата на отдавна отминали исторически епохи.

В Исторически парк ще бъдат пресъздадени характерни неолитни и халколитни жилища, славянско селище, прабългарски юрти. Гостите ще могат да се насладят и да почувстват блясъка и величието на древните траки. 

Езеро, обширен зелен район за разходка и отдих, детски кът, зона за интерактивни занимания и игри, и не на последно място – внушителна входно-изходна композиция с мотиви от крепостта „Баба Вида“ очакват посетителите. Допълнително на тяхно разположение ще има: две кафенета с етно-мотиви, възможности за бързо хранене (автентична кухня с традиционни за епохите блюда), павилиони за сувенири. Всеки желаещ ще може да си направи снимки с реквизитно облекло и доспехи или да се повози на атракционно влакче, което като истинска машина на времето ще го преведе през различните епохи. Много приятни изненади очакват онези, които пристъпят през прага на Исторически парк, за да се потопят в неговата атмосфера и да почувстват духà на миналото.

Към настоящия момент цената и условията за вход в Парка са изключително атрактивни.

По план през следващите години поетапно към комплекса ще бъдат добавяни нови мащабни експозиции, обхващащи значими периоди от миналото. Закономерно тогава цените за посещение ще бъдат нови, и с всяка добавена зона – съизмеримо по-високи.

И тук в ръцете Ви заблестява „Златната карта“. Тя Ви дава възможност да посещавате Исторически парк при условията от Вашето първо посещение. Независимо че за всички други цените ще са вече по-високи, Вие сте привилегирован и получавате правото да се възползвате от по-изгодни условия – 10 години! Помнете, че картата е само Ваша, никой друг не може да я ползва!

 

 

На Трежър България е поверено цялостното художественото изпълнение на проекта Исторически парк. Трежър България е единствената фирма в България с доказана професионална експертиза и пресъздаване на автентичност в направленията: история, археология, скулптура, туризъм.
Фирмата е лидер в изработката на предмети на изкуството, представителни подаръци на българска и тракийска тематика, копия на антични вещи и съкровища, възстановяване на исторически артефакти, изработка на функционална скулптура с исторически мотиви, интериорен и екстериорен дизайн и други възстановки с подобна насоченост.