Лоялни програми

ЗЛАТНА КАРТА

Бъди сред първите посетили Исторически парк и вземи своята „Златна карта“!

„Златна карта“ е пожизнена програма за лоялни посетители.
Онези от Вас, които посетят Исторически парк през първата година от неговото откриване, получават личен абонамент за промоционални посещения през следващите етапи.

С откриването си Исторически парк ще представи на посетителите възможност да се потопят и изпитат живота, бита и културата от миналото по нашите земи.

Ще бъдат пресъздадени характерни неолитни и халколитни жилища, блясъкът и славата на тракийската епоха, славянското селище, прабългарски теюрти. На разположение на всички ще са езеро, обширен зелен район за разходка и отдих, детски кът, зона за интерактивни занимания и игри, и не на последно място – внушителна входно-изходна композиця с мотиви от крепостта Баба Вида. Всичко това ще бъде допълнено от две кафенета с етно мотиви, възможности за бързо хранене – автентична кухня с традиционни за епохите блюда, павилиони за сувенири, снимки с реквизитно облекло и доспехи, атракционно влакче – като асансьор през времето между отделните епохи и още много други приятни изненади.

На този етап цената и условията за вход в парка ще бъдат изключително атрактивни за всеки пожелал да се потопи пръв в тази атмосфера.

По план, през следващите години поетапно към комплекса ще бъдат добавяни нови мащабни експозиции, обхващащи значими периоди от миналото. Закономерно, тогава вече цените за посещение ще бъдат нови, с всяка добавена зона – съизмеримо по-високи.

И тук блести в ръцете Ви “Златната карта” – тя Ви дава възможност да посещавате Исторически парк при условията от Вашето първото посещение! Независимо, че за всички други, цените ще са вече по-високи, Вие сте превилигирован с правото на по-изгодни условия – за винаги! Помнете, че картата е само Ваша и никой друг не ще може да я ползва!


Проектът е иницииран и разработен от
ТРЕЖЪР БЪЛГАРИЯ
в тясно сътрудничество с доказани специалисти от областта на историята, археологията, скулптурата, туризма, мениджмънта и финансите
Фирмата е лидер в изработката на предмети на изкуството, представителни подаръци на българска и тракийска тематика, копия на антични вещи и съкровища, възстановяване на исторически артефакти, изработка на функционална скулптура с исторически мотиви, интериорен и екстериорен дизайн и други с подобна насоченост. Трежър е най-голямото и утвърдено дружество от този бранш в България, с доказана експертиза, високо качество и прецизност на крайния продукт.