Храна и забавления

В Исторически парк ще бъдат изградени:

  • Кафе – градина – очарователно място за отдих с предлагане на студени и топли сандвичи, асортимент от салати, сладолед, ядки, шоколадови и захарни изделия, алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли.
  • Зона за деца – тематични съоръжения за доброто настроение на най-малките.
  • Ресторант – две закрити зали с общ капацитет от над 300 седящи места и открита част с над 400 души. Гъвкави възможности за провеждане на различни събития.
  • Кино – за любителите на седмото изкуство – възможност да се насладят на късометражни 3D/4D филми с исторически сюжет, анимации, научно-популярни и други кинопродукции. Всичко това в две отделни зали с по 46 седящи места и малък ВИП-салон за прожекции с до 20 места.
  • Зона Интерактивни игри и забавления – събудете приключенеца у вас! Опитайте конна езда, стрелба с лък, хвърляне на копие, преодоляване на различни препятствия, исторически мотивирани занимания за сила, ловкост и съобразителност.
  • Набор от възможности за тийм-билдинг и състезателни игри. За печелившите – много награди.


Проектът е иницииран и разработен от
ТРЕЖЪР БЪЛГАРИЯ
в тясно сътрудничество с доказани специалисти от областта на историята, археологията, скулптурата, туризма, мениджмънта и финансите
Фирмата е лидер в изработката на предмети на изкуството, представителни подаръци на българска и тракийска тематика, копия на антични вещи и съкровища, възстановяване на исторически артефакти, изработка на функционална скулптура с исторически мотиви, интериорен и екстериорен дизайн и други с подобна насоченост. Трежър е най-голямото и утвърдено дружество от този бранш в България, с доказана експертиза, високо качество и прецизност на крайния продукт.