Исторически парк с участие на три международни туристически изложения за един уикенд

Исторически Парк беше аткрацията на посетените от над 100 000 души международни турустически изложения в дните 21-24 февруари в Чехия, Сърбия и Румъния.

Изпълнителни и търговски директори, маркетингови мениджъри, туроператори и други представители на туристическия бранш от Европа, Америка, Азия и Африка се събраха за годишните изложения да обменят опит, идеи, да споделят новости и видят последните световни тенденции в туризма. Културният туризъм, като едно от водещите направления в този отрасъл, традиционно събра най-значим интерес, а Исторически Парк се открои с нечувания досега планиран мащаб и смела концепция. Представителите на парка, чието откриване в България предстои да се случи на 22-ри юни, си тръгнаха с уговорени партньорства с водещи международни туристически агенции с капацитет до над 700 хиляди туриста на година.

На Трежър ООД е поверено цялостното художественото изпълнение на проекта Исторически парк. Трежър ООД е единствената фирма в България с доказана професионална експертиза и пресъздаване на автентичност в направленията: история, археология, скулптура, туризъм.
Фирмата е лидер в изработката на предмети на изкуството, представителни подаръци на българска и тракийска тематика, копия на антични вещи и съкровища, възстановяване на исторически артефакти, изработка на функционална скулптура с исторически мотиви, интериорен и екстериорен дизайн и други възстановки с подобна насоченост.