План за реализация

Четвърти етап – кино и ресторант

През този етап към вече изградената част ще бъдат отворени модерен 4D киносалон и изискан ресторант с традиционна и тематична кухня.

По този начин ИП ще покрие в максимална степен очакванията на посетителите за модерен и пълноценен комплекс-атракцион, предлагащ богат набор от висококачествени услуги. Обектът предоставя възможности целогодишно в него да се организират и провеждат културно-масови мероприятия, обществени прояви, частни партита и др.

Официалното откриване на четвъртия етап е планирано за началото на активния туристически сезон през 2022 г.


Проектът е иницииран и разработен от
ТРЕЖЪР БЪЛГАРИЯ
в тясно сътрудничество с доказани специалисти от областта на историята, археологията, скулптурата, туризма, мениджмънта и финансите
Фирмата е лидер в изработката на предмети на изкуството, представителни подаръци на българска и тракийска тематика, копия на антични вещи и съкровища, възстановяване на исторически артефакти, изработка на функционална скулптура с исторически мотиви, интериорен и екстериорен дизайн и други с подобна насоченост. Трежър е най-голямото и утвърдено дружество от този бранш в България, с доказана експертиза, високо качество и прецизност на крайния продукт.