Посещение на Рууланд Паардекопър, директор на “EXARC” в България

Рууланд Паардекопър, директор на EXARC (най-голямата организация за открити музеи в света), беше на работно посещение в България по покана на „Исторически парк“ АД. Той е автор на най-мащабното и подробно изследване за функционирането на откритите музеи и исторически атракциони. След като се запозна с подробностите около проекта, Рууланд Паардекопър стартира своята съвместна работа с нашия екип, целяща популяризирането и разпространението на информацията за най-големия и уникален по рода си исторически атракцион в световен мащаб.

На Трежър ООД е поверено цялостното художественото изпълнение на проекта Исторически парк. Трежър ООД е единствената фирма в България с доказана професионална експертиза и пресъздаване на автентичност в направленията: история, археология, скулптура, туризъм.
Фирмата е лидер в изработката на предмети на изкуството, представителни подаръци на българска и тракийска тематика, копия на антични вещи и съкровища, възстановяване на исторически артефакти, изработка на функционална скулптура с исторически мотиви, интериорен и екстериорен дизайн и други възстановки с подобна насоченост.