Китайски инвеститори пристигат за преговори по сделка за Исторически Парк

В периода между 02.07 и 11.07 ръководството на Исторически Парк ще приеме на специална делегация два от големите инвестиционни фондa на Китай.
Два месеца след първоначалната среща с тях в Пекин, представители на фондовете пристигат в България за преговори по потенциална сделка. На срещите ще бъдат обсъдени различни варианти за съвместна ко-инвестиция по проекта. Инвестиционният директор на едната компания има идея да направи бъдещата инвестиция в Исторически парк като първи стратегически проект в Европа.

Като част от официалното посещение са планирани срещи с представители на Общински и Държавни институции.
Освен доловите преговори, екипът на Исторически Парк ще покаже на гостите богатото разнообразие от исторически забележителности в страната ни.

Профил на инвеститорите:

Beijing Zhongzi Xinhui Investment Management (http://www.zzxhvc.com) е инвестиционна компания, търгувана на Китайската фондова борса с инвестиционен портфеил в широк спектър от индустрии, включително недвижими имоти, полезни изкопаеми, зелена енергия и земеделение.

Аnhui Kai Feng Investment Management (http://www.ahkftz.com/) e частен инвестиционен фонд, управляващ институционален частен и държавен капитал. Компанията инвестира в широк спектър от индустрии, включително автомобилна, земедилие, туризъм и високи технологии.


Проектът е иницииран и разработен от
ТРЕЖЪР БЪЛГАРИЯ
в тясно сътрудничество с доказани специалисти от областта на историята, археологията, скулптурата, туризма, мениджмънта и финансите
Фирмата е лидер в изработката на предмети на изкуството, представителни подаръци на българска и тракийска тематика, копия на антични вещи и съкровища, възстановяване на исторически артефакти, изработка на функционална скулптура с исторически мотиви, интериорен и екстериорен дизайн и други с подобна насоченост. Трежър е най-голямото и утвърдено дружество от този бранш в България, с доказана експертиза, високо качество и прецизност на крайния продукт.