Исторически парк бе представен на международно изложение в Русия

Демоверсията на „Исторически парк“ – комплекс „Неолитно селище“ бе представена на международната туристическа борса „Пътешествие и туризъм – 2017“ (MITT 2017). Изложението се проведе в периода 14.03.2017 г. – 16.03.2017 г. в Москва. „Неолитно селище“ бе анонсирано на страниците на специалното издание на авторитетното българско списание „Туризъм и отдих“. Чрез щанда на Република България на изложението информацията достигна до руските и чуждестранните участници от туристическия бранш.

Представител на Исторически парк презентира допълнително проекта, разпространи рекламни флаери и брошури на „Неолитно селище“ и сондира нагласата на руските туристи към подобен тип атракции. Бяха установени ползотворни контакти с потенциални делови партньори.

Участието на изложението в Москва постави началото на кампанията по промотиране на „Исторически парк“ на чуждестранния туристически пазар.


Проектът е иницииран и разработен от
ТРЕЖЪР БЪЛГАРИЯ
в тясно сътрудничество с доказани специалисти от областта на историята, археологията, скулптурата, туризма, мениджмънта и финансите
Фирмата е лидер в изработката на предмети на изкуството, представителни подаръци на българска и тракийска тематика, копия на антични вещи и съкровища, възстановяване на исторически артефакти, изработка на функционална скулптура с исторически мотиви, интериорен и екстериорен дизайн и други с подобна насоченост. Трежър е най-голямото и утвърдено дружество от този бранш в България, с доказана експертиза, високо качество и прецизност на крайния продукт.