Забавления

Кафе - градина, зона за деца, ресторант, кино, зона интерактивни игри и забавления и паркинг

 

Кафе-градина

Очарователно място за отдих, където на посетителите се предлагат студени и топли сандвичи, богат асортимент от салати, сладолед, ядки, шоколадови и захарни изделия, алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли.

Зона за деца

Тематични съоръжения за доброто настроение и забавление на най-малките.

Ресторант

Състои се от две закрити зали с общ капацитет от над 300 седящи места и открита част за над 400 души. Предлага гъвкави възможности за провеждане на различни събития.

Кино

Тук любителите на седмото изкуство ще имат възможност да се насладят на късометражни 3D/4D филми с исторически сюжети, анимации, научно-популярни и други кинопродукции. Киното включва две отделни зали с по 46 седящи места и малък ВИП-салон за прожекции с до 20 места.

Зона „Интерактивни игри и забавления“

Събудете приключенеца във Вас! Опитайте конна езда, стрелба с лък, хвърляне на копие, преодоляване на различни препятствия, тематични исторически занимания и упражнения за сила, ловкост и съобразителност. На посетителите и гостите се предлага богат набор от възможности за провеждане на  тийм-билдинг и състезателни игри. За печелившите – много награди.

Паркинг

С над 400 паркоместа за леки автомобили и автобуси.


Проектът е иницииран и разработен от
ТРЕЖЪР БЪЛГАРИЯ
в тясно сътрудничество с доказани специалисти от областта на историята, археологията, скулптурата, туризма, мениджмънта и финансите
Фирмата е лидер в изработката на предмети на изкуството, представителни подаръци на българска и тракийска тематика, копия на антични вещи и съкровища, възстановяване на исторически артефакти, изработка на функционална скулптура с исторически мотиви, интериорен и екстериорен дизайн и други с подобна насоченост. Трежър е най-голямото и утвърдено дружество от този бранш в България, с доказана експертиза, високо качество и прецизност на крайния продукт.