Забавления

Кафе - градина, зона за деца, ресторант, кино, зона интерактивни игри и забавления и паркинг

Кафе – градина – очарователно място за отдих с предлагане на студени и топли сандвичи, асортимент от салати, сладолед, ядки, шоколадови и захарни изделия, алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли.

Зона за деца – тематични съоръжения за доброто настроение на най-малките.

Ресторант – две закрити зали с общ капацитет от над 300 седящи места и открита част с над 400 души. Гъвкави възможности за провеждане на различни събития.

Кино – за любителите на седмото изкуство – възможност да се насладят на късометражни 3D/4D филми с исторически сюжет, анимации, научно-популярни и други кинопродукции. Всичко това в две отделни зали с по 46 седящи места и малък ВИП-салон за прожекции с до 20 места.

Зона Интерактивни игри и забавления – събудете приключенеца у вас! Опитайте конна езда, стрелба с лък, хвърляне на копие, преодоляване на различни препятствия, исторически мотивирани занимания за сила, ловкост и съобразителност. Набор от възможности за тийм-билдинг и състезателни игри. За печелившите – много награди.

Паркинг – над 400 парко-места за леки автомобили и автобуси.


Проектът е иницииран и разработен от
ТРЕЖЪР БЪЛГАРИЯ
в тясно сътрудничество с доказани специалисти от областта на историята, археологията, скулптурата, туризма, мениджмънта и финансите
Фирмата е лидер в изработката на предмети на изкуството, представителни подаръци на българска и тракийска тематика, копия на антични вещи и съкровища, възстановяване на исторически артефакти, изработка на функционална скулптура с исторически мотиви, интериорен и екстериорен дизайн и други с подобна насоченост. Трежър е най-голямото и утвърдено дружество от този бранш в България, с доказана експертиза, високо качество и прецизност на крайния продукт.